Gratis Intake gesprek bij Hairstyling Hélène Haarwerken

Hoe gaan wij te werk?

Als u interesse heeft in een haarverlenging-haarverdikking-haarwerk/pruik of een haarstukje. Of graag meer informatie wilt hebben over wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u ons bellen 0187-491556 of online een afspraak maken.

Wij maken dan een eerste afspraak met u die ongeveer een uur duurt. Tijdens deze afspraak spreken we zorgvuldig door waar u naar op zoek bent. We maken een analyse van uw eigen haar (heeft u geen haar meer neem dan een foto mee) en geven we uitleg over de mogelijkheden. Ook kunt u natuurlijk al een aantal pruiken passen en bekijken. Wij meten uw hoofdmaat, bekijken de kleur en structuur van uw haar. Onderzoeken uw hoofdhuid enz. Onze ervaring leert dat de uiteindelijke beslissing vaak tijdens een tweede afspraak, een aantal dagen tot een week later, gemaakt wordt. Bij een eerste afspraak verzoeken wij u om uw zorgverzekeringspasje en de verwijsbrief van uw arts (indien van toepassing) mee te nemen.

Afspraak maken?
Wilt u eens horen wat de mogelijkheden voor u zijn?
Bel voor vrijblijvende informatie naar 0187-491556 of online een afspraak maken (24 uur per dag)
Zijn we op dat moment druk bezig met een klant dan wordt u zo snel mogelijk terug gebeld!
Bij Hairstyling Hélène kunt u er vanuit gaan dat u binnen 5 dagen terecht kunt.
Wij nemen de tijd voor u zelfs als het mogelijk is in de avonduren!

 

Aanvraag folder

Voor Mannen,Vrouwen en Kinderen.

Heeft u nog vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij het zoeken van de perfecte oplossing voor uw haarprobleem.
U kunt ook onze folder aanvragen die discreet naar u verzenden en dan kunt u op uw gemak alle informatie over Hairstyling Hélène Haarwerken doornemen.

Contact

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: