Zelfvertrouwen dankzij pruiken en haarwerken

Haarverlies staat bijna altijd gelijk aan het verlies van zelfvertrouwen. Hairstyling Hélène Haarwerken is dé specialist als het gaat om pruiken die niet van echt te onderscheiden zijn en comfortabel en betrouwbaar zijn in het dragen.

Het is heel belangrijk dat we goed kijken welke mogelijkheden passen bij de individuele klant. Om iedere klant de beste keuze te laten maken werken we in onze salon met zicht zendingen. Dit houdt in dat we wél heel veel voorbeelden / voorraad hebben, maar daarnaast zijn er nog zó veel meer mogelijkheden die wij allemaal willen bieden. We laten van verschillende leveranciers diverse haarwerken komen die vrijblijvend gepast mogen worden. Op deze manier kunnen we álles laten zien en zijn er voor alle partijen geen verplichtingen.

Iedere vrouw is anders, de één is iedere dag echt wel even bezig het haar in model te brengen, de ander doet snel een staart in en rent de deur uit. Dat is precies waarom het zo belangrijk om tijdens het eerste informatieve gesprek te bespreken wat de wensen én de mogelijkheden zijn. Goed luisteren wat het beste bij jou als klant past en alle mogelijkheden open houden. Als eerste moet het draagcomfort goed zijn, dus meten we de maat en zorgen voor een goede pasvorm. We bekijken de kleur, wil je een uitgroei óf juist niet! Highlights, lowlights, verschillende nuances of juist een overloop kleur van licht bovenop tot een iets donkerder nekpartij. Of misschien een natuurlijk grijs verloop. Lange lengtes, lagen, een langere lok, een diagonale boblijn of een korter koppie. Draag je het uit je gezicht of achter het oor. Misschien toch meer over het oor heen.

Door de combinatie van een Haarwerksalon en Kapsalon ben u bij ons altijd verzekerd van een modisch en vooral goed geknipt haarwerk door topstylisten.

Hairstyling Hélène maakt unieke Haarwerken op maat voor mannen en vrouwen die last hebben van dunner wordend haar, haarverlies, haaruitval door ziektes of kaalheid.

Een haarwerk op maat wordt helemaal voor u naar uw wensen gemaakt en geen haarwerk is dus hetzelfde.
Een Pruik kopen of Haarwerk, wat is het verschil?
Als je vroeger nep haar nodig had ging je een pruik kopen. Tegenwoordig is een pruik in de basis zodanig verder ontwikkeld en vernieuwd, dat je nu spreekt over exclusieve en kwalitatief hoogstaande Haarwerken. Of het nu gaat om haarverlies tegen gaan, specifiek haaruitval bij vrouwen of haaruitval bij mannen, Hairstyling Hélène heeft de beste oplossing voor al uw haarproblemen. 


"U BENT UNIEK, DUS UW HAARWERK WORD DAT OOK!"

EEN GEDEELTELIJK HAARWERK OP MAAT

Of u nou op zoek bent naar een mooie pruik of haarwerk, dan heeft u de keuze uit een volledig haarwerk of gedeeltelijk haarwerk. Bij dunner wordend haar adviseren wij meestal de haaraanvulling. Deze methode wordt vaak gebruikt als u zelf nog enigszins haar heeft. Een gedeeltelijk haarwerk wordt vaak aanbevolen voor mannen en vrouwen met kale plekken door bijvoorbeeld littekens, bij een terugtrekkende haargrens of soms bij trichotillomanie waarbij het eigen haar wordt uitgetrokken.

EEN VOLLEDIG HAARWERK OP MAAT

Een volledig haarwerk adviseren wij aan klanten die bijvoorbeeld last hebben van Alopecia Areata, of te wel kaalheid. Kaal worden is vaak een verschrikking voor mannen en helemaal voor vrouwen. Een mooi kapsel of volle haardos is toch de trots van een man of vrouw en dat versterkt het zelfvertrouwen en het gevoel van mooi zijn. Niemand hoeft het toch te weten als ik Hélène Troost-Ros u help uw zelfvertrouwen weer terug te krijgen met een prachtig haarwerk op maat?

UW REDEN VOOR EEN HAARWERK OP MAAT

- Een uniek en goed passend haarwerk van echt haar
- Geen verschil met uw eigen kleur haar en haartype
- Nooit meer schaamtegevoel over uw haar
- Gemakkelijk tussen uw eigen haar te bevestigen
- Eindelijk verlost van kale plekken en littekens op uw hoofd

U kunt uw haarwerk op verschillende manieren laten bevestigen.

PERMANENTE BEVESTIGING MET TAPE

Wanneer u nog maar weinig eigen haar hebt, kiezen we vrijwel altijd voor speciaal voor de hoofdhuid ontwikkeld dubbelzijdig tape. U kunt het tape thuis zelf vervangen.

SEMI-PERMANENT BEVESTIGING MET CLIPS

Bij deze methode worden clips in het haarwerk genaaid waarmee u het haarwerk aan uw eigen haar bevestigt. Het haarwerk zit vast aan het eigen haar, wat een natuurlijk gevoel geeft. Uiteraard is het wel noodzakelijk dat er nog voldoende eigen haar aanwezig is.

PERMANENTE BEVESTIGING

Bij deze permanente bevestiging wordt eerst een klein deel van het eigen haar weggeschoren, op deze plek wordt dan door middel van een speciale lijm het haarwerk bevestigd. Na 4 à 6 weken is het eigen haar zo ver terug gegroeid, dat het haarwerk omhoog komt. Bij dit systeem bent u dus verplicht iedere 4 à 6 weken bij ons langs te komen om uw haarwerk opnieuw te bevestigen. Echter, in de tussentijd kan het haar niet los komen en ziet uw haar er volkomen natuurlijk uit.

PERMANENTE BEVESTIGING D.M.V HET WONDERFILL SYSTEEM
Bij deze permanente bevestiging wordt u eigen haar niet weggeschoren, er worden met een haaknaald dunne plukjes haar door het maatwerk heen gehaald en aan uw eigen haar bevestigd. Na 4 à 6 weken is het eigen haar zo ver gegroeid, dat het haarwerk omhoog komt. Bij dit systeem bent u dus verplicht iedere 4 à 6 weken bij mij langs te komen om uw haarwerk opnieuw te bevestigen. Echter, in de tussentijd kan het haar niet los komen en ziet uw haar er volkomen natuurlijk uit.
Bij beide methoden zit uw haarwerk uiteraard vast. Het enige verschil is dat u bij semipermanent uw haarwerk zelf op en af kunt zetten. Bij een permanente bevestiging is dit niet het geval.
Bij uw eerste vrijblijvende adviesgesprek vertellen we u graag meer de verschillende methodes en bekijken we, samen met u, wat voor u de meest geschikte oplossing is.

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: