Als u een volle bos krullen hebt dan weet u ook dat niet iedereen krullen kan knippen en al helemaal niet kan kleuren. Gekruld haar is namelijk best kwetsbaar en als u er niet op de juiste manier mee omgaat verliest het de `bounce`. Dat wilt u natuurlijk niet, gelukkig zijn de hairstylisten van Hairstyling Hélène heel goed in het kleuren en knippen van krul haar.

Een fijn verzorgingsproduct voor krullen is de Alcina Curl Emulsion  of de Chi Luxury Black Seed Oil Curl Defining Creme gel. Deze producten verzorgen en geven net iets versteviging voor een hele dag mooie verzorgde krullen. Goede producten voor uw krullen is heel belangrijk maar een goede diffuser ook. Het is heel belangrijk dat de diffuser een grote kop heeft met een holling erin,zodat uw haar er goed in kan liggen tijdens het föhnen.

Voor de rest is het goed om op de hoeveelheid pinnen te letten, meer pinnen is namelijk meer krul. Wij van Hairstyling Hélène gebruiken de Alcina Föhn inclusief diffuser (lichtgewicht dus niet belastend voor je schouder).