Een pruik of haarwerk aanschaffen!

Als u overweegt een pruik of haarwerk aan te schaffen is het verstandig dat u zich vooraf goed laat voorlichten over wat voor uw specifieke situatie de beste keus is.

Ook kan uw verzekeraar, afhankelijk van uw pakket, een tegemoetkoming in de kosten voor haar rekening nemen.

Wij zoeken dat graag voor u uit en nemen de administratieve rompslomp uit handen door rechtstreeks bij uw verzekeraar te declareren.

Kosten en verzekering

De basis zorgverzekering vergoedt een pruik/haarwerk (€431,00) en meestal vergoedt de aanvullende verzekering nog extra als u aanvullend verzekerd bent.

ANKO erkende haarwerkspecialisten hebben afspraken gemaakt met alle zorgverzekeraars, waardoor zij voor u kunnen declareren.

De vergoeding wordt dan in mindering gebracht op de totaalprijs van uw haarwerk.

Prijs factoren

De prijs en kosten van de pruik zijn afhankelijk van diverse factoren. Zo zullen de kosten van een pruik met echt haar hoger uitvallen dan een klein haarstukje. Daarnaast heeft ook de wijze waarop de pruik gemaakt is, invloed op de prijs. Een handgemaakt haarwerk is namelijk duurder dan een machinaal gemaakt haarwerk. Zoals eerder genoemd, vergoedt het ziekenfonds een deel van de kosten, zodat u zelf slechts een klein bedrag betaalt voor uw haarwerk.

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: