Wie zijn wij?

Hairstyling Hélène is gespecialiseerd in pruiken, haarstukken, extensions, haarwerken, haar en hoofdhuidproblemen. Ook is het mogelijk om een haarwerk op maat te maken die past bij uw wensen.

Mensen met alopecia (haarverlies) en diegene die behandeld worden met cythostatica (chemokuur) vormen onze klantenkring. Wij streven naar het aanmeten van het perfecte haarwerk en wij letten daarbij vooral op de kwaliteit, pasvorm, haar, vezel en kleur. Wij werken met zeer uiteenlopende vormen van vervangend haar om uw eigen haarsoort zo goed mogelijk na te bootsen. Een cliënt kan bij de eerste kennismaking al een goed idee krijgen van de mogelijkheden die er zijn op haarwerk gebied.

Hairstyling Hélène werkt op afspraak zodat u rustig de tijd heeft voor een goed advies.

Hairstyling Hélène is erkend ANKO haarwerk specialist. Wij zijn erkend bij alle zorgverzekeraars en gecertificeerd zodat het zichtbaar is dat u met een betrouwbaar bedrijf te maken heeft.

Welkom

Hairstyling Hélène Haarwerken is naast de kapsalon ook gericht op het aanmeten en verzorgen van haarwerken (pruiken) en het oplossen van allerlei haarproblemen. Wij hebben daarvoor een speciaal ingerichte ruimte die apart toegankelijk is, zodat uw privacy optimaal gewaarborgd wordt. Verder richten wij ons ook op het inzetten en uithalen van hairextensions. Bovendien leveren wij modieuze haarstukken, haarklemmen, kwaliteits verzorgingsproducten, modieuze mutsjes en petten.

Uw waarborg

Hairstyling Hélène Haarwerken is een erkend haarwerk bedrijf. Dit is een hele prestatie, want aan deze erkenning hangen zware eisen. Alleen professionele bedrijven en instellingen krijgen dit certificaat. Wij zijn erkend en gecertificeerd volgens de eisen van haarwerkspecialisten ANKO. Dit is een waarborg voor absolute kwaliteit en deskundigheid. Elk jaar worden wij getoetst of we nog aan de eisen voldoen. Wij zijn bij alle zorgverzekeraars aangesloten en kunnen voor u de declaraties bij de zorgverzekeraar uit handen nemen.

Niet voor niets kiezen haarwerk klanten voor Hairstyling Hélène Haarwerken. Wij zijn professioneel, betrouwbaar, discreet, deskundig en ook nog eens zeer betaalbaar.

Kom ons eens bezoeken in onze salon

In een persoonlijk gesprek kunt u uw verhaal doen. Hélène of Léon adviseert, helpt en vertelt u wat de mogelijkheden zijn. Wij houden uiteraard rekening met uw wensen. Bel voor informatie en afspraken 0187-491556 of boek online een gratis intake gesprek!