Welkom bij Hairstyling Hélène

Zoekt u een kapper die naar u luistert en begrijpt hoe belangrijk een verzorgd uiterlijk is? En zoekt u een kapper die u niet laat gaan tot dat u 100 procent tevreden bent? Stop dan met zoeken want u hebt uw kapper gevonden!

U staat midden in het leven, u bent modebewust en trendgevoelig. Er goed uitzien is belangrijk en daar is uw kapsel een belangrijk onderdeel van. Zoals uw haar zit, zo voelt u zich ook. Wij bij Hairstyling Hélène weten daar alles van. Om u te laten stralen werken wij alleen met de beste professionele producten. Denk aan Chi, Biosilk, Alter Ego, Esquire Grooming, Alcina, Pupa Milano.

Wij zijn een kapsalon voor jong en oud en wij beschikken over een sterk team van professionals op het gebied van hair & beauty. In ons feel-Good concept voor man en vrouw staan ontspanning en verwennerij voorop. Ook is er airco en wifi aanwezig!

De vakbekwame kappers van Hairstyling Hélène geven graag professioneel advies, passend bij uw persoonlijkheid en wens. Naast een uitstekende geknipte coupe volgens de laatste trends, geven wij veel om het milieu. Vandaar dat wij al ruim 20 jaar zoveel mogelijk met milieuvriendelijke & dierproefvrije producten werken. Ook onze haarkleuringen zijn ammonia- en PPD vrij en zijn dus veel minder belastend voor ons milieu.

Het belang van een goede kapper

Een goede kapper is niet alleen een technicus die op de hoogte is van de knip- en kleurtechnieken. Een goede kapper geeft u ook persoonlijk advies en bepaalt samen met u wat goed (of juist niet goed) staat. Bovendien adviseert een goede kapper u niet alleen over uw haarstijl, maar helpt u ook om uw haar door de jaren heen in goede conditie te houden. Of zo nodig de kwaliteit ervan te verbeteren. Hierdoor worden kappers steeds vaak hairstylisten genoemd. De mode verandert snel; de één wil kort, de ander wil lang. Dat vraagt veel creativiteit. Wij gaan de uitdaging aan, om uzelf te laten blijven en toch trendy door het leven te gaan. tenslotte heeft iedereen zijn eigen stijl.

Er goed uitzien is belangrijk, ook uw kapsel moet stralen. ‘Zoals uw haar zit zo voelt uw je ook’

Haarwerksalon

Wij streven ernaar om met een warme, open sfeer de toegang tot Hairstyling Hélène zo laagdrempelig mogelijk te maken. Wij willen graag dat u zich bij ons op uw gemak voelt. Wanneer het klikt met mensen ontstaan er mooie dingen en daarom proberen wij gewone dingen buitengewoon goed te doen om elke klant tevreden de deur uit te laten gaan. Uw budget bepaalt weliswaar de mogelijkheden, maar niet de kwaliteit.

U kunt bij ons voor de deur in- en uitstappen. In de directe omgeving van Hairstyling Hélène is er voldoende parkeer-gelegenheid. Wilt u niet in onze kapsalon geconfronteerd worden met andere klanten of bent u moeilijk ter been? Dan kunt u ook op afspraak gebruik maken van onze privé ingang aan de achterzijde van de haarwerksalon!

Onze haarwerk behandelingen zijn op afspraak! Maar u mag altijd binnen lopen om een afspraak te maken of te kijken of er misschien een plekje vrij is!

Kindersalon

Hairstyling Hélène heeft een speciaal ingerichte ruimte voor het knippen van kinderen van 0 – 12 jaar. Kleine kinderen vinden het knippen van hun haren vaak niet zo prettig. En bij een ‘gewone kapper’ is daar vaak niet genoeg tijd en aandacht voor. Wij nemen ruim de tijd om de kinderen te knippen met veel aandacht en zorg. Voor de allerkleinsten is er een politieauto en zeehond om in te knippen aanwezig. Ook kunnen de kinderen voor en tijdens het knippen een filmpje kijken en er is een plek om te spelen/kleuren voor als u moet wachten.

Voor papa en mamma is er een zithoek aanwezig met koffie, thee en tijdschriften, om rustig te wachten tot de kids klaar zijn. Voor de kinderen die de allereerste keer hun haartjes laten knippen is er een knipdiploma dat ze mee naar huis krijgen met een plukje van het eerst geknipte haar.

Ook de tieners zijn van harte welkom bij ons.

Winkel

Naast onze kapsalon hebben wij een fysieke winkel en online webshop! Zo verkopen wij tassen (altijd 100 stuks op voorraad), Viva oorbellen, professionele kappersproducten van de merken Alcina, Chi, Biosilk, Alter-Ego, Esquire Grooming, Kappers-Tools, Alcina schoonheidsproducten, Pupa make-up enz.