“Als je haar maar goed zit”. Een veel gebruikte uitspraak die de esthetische functie van ons hoofdhaar prima weergeeft. Goed verzorgd haar is belangrijk voor uw uitstraling. Het communiceert hoe u zich voelt en het zegt iets over u als persoon. De wijze waarop u uw haar verzorgt en in model brengt draagt bij aan uw zelfbewustzijn. Het kan daarom van invloed zijn op hoe u zich voelt bij een presentatie of in een gesprek.

Alcina biedt een compleet assortiment aan haarproducten die bijdragen aan de verzorging, kleuring of styling van uw haar. Elk haartype, elke haarconditie kan worden verzorgd met Alcina. Onze producten zijn zorgvuldig ontwikkeld in de laboratoria van ons moederbedrijf Dr. Kurt Wolff en uitvoerig getest door speciaal samengestelde groepen testpersonen. Met Alcina weet u dus zeker dat uw haar goed zit!

Hebt u interesse in de producten van Alcina? De producten zijn verkrijgbaar in onze winkel en onze webshop. Als u liever eerst advies wilt, is het mogelijk om naar een van onze hairstylisten te bellen.