Zelfvertrouwen dankzij pruiken en haarwerken

Haarverlies staat bijna altijd gelijk aan het verlies van zelfvertrouwen. Wanneer de haaruitval een negatieve invloed heeft op het zelfvertrouwen van iemand spreken we van een haarprobleem. Hairstyling Hélène is dé specialist als het gaat om pruiken die niet van echt te onderscheiden zijn en comfortabel en betrouwbaar zijn in het dragen.

Het is belangrijk dat we goed kijken naar welke mogelijkheden passen bij u als klant. Om iedere klant de beste keuze te laten maken, werken we in onze salon met zicht zendingen. Dit houdt in dat we voorbeelden op voorraad hebben. Ook laten we van verschillende leveranciers diverse haarwerken zien die vrijblijvend gepast mogen worden. Op deze manier maken we een keuze die het beste bij u wensen past.

Wat is er belangrijk bij een keuze van een pruik

Iedere vrouw is anders, de één is iedere dag wel even bezig het haar in model te brengen, de ander doet snel een staart in en rent de deur uit. Dat is precies waarom het zo belangrijk is om tijdens het eerste informatieve gesprek te bespreken wat de wensen en de mogelijkheden zijn.

Als eerste moet het draagcomfort goed zijn, dus meten we de maat en zorgen voor een goede pasvorm. We bekijken de kleur en of u uitgroei wilt. Wilt u highlights, lowlights, verschillende nuances of juist een overloop kleur van licht bovenop tot een iets donkerder bij de nek? Of wilt u misschien een natuurlijk grijs verloop? of Lange lengtes, lagen, een langere lok, een diagonale boblijn of een korter haarstijl? Het is allemaal mogelijk.

Door onze jaren lange ervaring in haarwerken, pruiken, extensions en haarstukjes hebben wij altijd een oplossing voor u die het beste bij u past!

Door de combinatie van een haarwerksalon en kapsalon bent u bij ons altijd verzekerd van een goed passend, modieus en vooral goed geknipt haarwerk door een ANKO gecertificeerd haarwerkspecialist.