Biosilk van Farouk Systems USA is een haarverzorgingsmerk die verrijkt is met natuurlijke zijde en proteïne. Natuurlijke zijde en proteïne zorgt voor een glanzende, gezonde uitstraling en geeft een zijdezacht gevoel aan het haar. Biosilk beschermt uw haar tegen hitte, kou en vochtigheid. De complete Biosilk lijn bestaat uit 6 verschillende productseries die allemaal verkrijgbaar zijn bij ons in de kapsalon. Bij de ontwikkeling van alle lijnen heeft Biosilk gebruik gemaakt van jarenlange ervaring waarbij gebruik wordt gemaakt van pure zijde om het haar optimaal te verzorgen. Biosilk biedt verschillende productlijnen:

Biosilk – Silk Therapy: de nr 1 best verkochte silk ter wereld en andere silk therapy haarverzorging voor normaal haar.
Biosilk – Summer Therapy: producten die het haar beschermen tegen de uv-straling van de zon.
Biosilk – Volumizing Therapy: haarverzorging die zorgt voor extra volume.
Biosilk – Color Therapy: haarverzorging die volledige bescherming biedt voor gekleurd haar.
Biosilk – Hydrating Therapy: haarverzorging die de vochtbalans in het haar herstelt.
Biosilk – Rock Hard: stylingsproducten die extreme en gedurfde kapsels de hele dag in model houden.

De complete Biosilk lijn bestaat uit 6 verschillende productseries die allemaal te koop zijn bij Hairstyling Hélène. De zijde die verwerkt zit in alle Biosilk producten bevat 17 van de 19 aminozuren die ook in uw haar zit. Deze herstellen beschadigde gedeelten in het haar, creëren een gladde schubbenlaag, versterken het haar, voorkomen dagelijkse beschadiging van “styling tools” en revitaliseren het haar. Het zorgt bovendien  voor een zacht, soepel en glanzend resultaat. Het assortiment van Biosilk bestaat uit verschillenden lijnen van shampoo, conditioner, treatment, silk, maskers, styling- en finishing-producten. Zo zorgt de Biosilk Volumizing Shampoo ervoor dat het haar wordt verstevigd, waardoor het volume in het haar behouden kan worden door de toegevoegde vitamine A en E. Door dit brede assortiment van verschillende productsoorten en lijnen heeft Biosilk voor ieder wat wils.

Wil jij graag Biosilk producten kopen? Biosilk is verkrijgbaar in de winkel van de kapsalon en gemakkelijk online te bestellen op www.hairstylinghelene.com