Barbershop

De perfecte hipster look? Naast een passend kapsel weten onze specialisten precies hoe uw baard eruit moet zien om goed voor de dag te komen. Heren knippen zowel klassiek als volgens de laatste trends. Baardtrimmen en authentiek scheren.

Nieuwste technieken

Het beste resultaat bereiken we met de nieuwste technieken waar we als team elk jaar in getraind worden. Föhnen met verschillende borstels voor een perfect föhn resultaat. Epileren met touw voor mooi gevormde wenkbrauwen en een haar vrij uiterlijk. Ammonia en PPD-vrij kleuren voor prachtige natuurlijke kleuringen.

Make-up

Onze fysieke winkel en webshop staan vol met topproducten om u er weer tip-top uit te laten zien. Een nieuwe look maakt u natuurlijk af met de juiste make-up. Elk jaar volgen wij de trainingen van het trendy merk Pupa Milano.

Knippen en kleuren

Onze hairstylisten zijn prima geschoold en worden elk jaar getraind in de nieuwste knip én kleurtechnieken.

Bruids- en feestkapsels

De mooiste dag van uw leven! Dan moet alles perfect zijn. Zeker uw kapsel. We luisteren naar uw wensen en weten door onze jaren lange ervaring altijd het juiste resultaat neer te zetten. Feestkapsels voor elke gelegenheid, we love it!

Huid en haar

Voorkom problemen met uw huid en haar. Onze specialisten geven u graag tips hoe u deze verzorgt en welke producten u het beste kunt gebruiken. Probeer onze haar en huidproducten van Alcina al meer dan 100 jaar een top merk uit Duitsland.

Haarverlenging en haarverdikking

Wij zijn dé specialist in haarwerken, pruiken, haarstukjes en extensions op Goeree-Overflakkee. Wij zijn ‘Erkend ANKO haarwerk specialist’.

Wilt u tijdelijk langer en/of voller haar? Dit kan op verschillende manieren!
De flip in Hair is dan heel populair! U kunt deze flip-in makkelijk binnen één minuut zelf inzetten en ook weer uit doen. Dit geeft geen schade aan uw eigen haar en bestaat uit 100 procent echt haar. Wij geven advies over de kleur en maken de flip-in precies op maat bij uw eigen haar. Verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen.

Highlights, balayage, ombre, bronde, babylights, dip dye! Duizelt het u ook na al deze termen? Ze hebben allemaal een subtiel verschil tussen licht en donker en zorgen voor diepte in het haar. Maar wat is nou precies wat? Er zijn de laatste jaren zoveel nieuwe kleurtechnieken bijgekomen dat wij als Hairstyling Hélène kappers dit willen verduidelijken.

Highlights en lowlights worden aangebracht vanaf de hoofdhuid tot in de punten. Vaak wordt deze behandeling uitgevoerd met (aluminium)folie. Als u iets vanaf de hoofdhuid kleurt betekent dat u na een aantal weken een verschil gaat zien tussen het nieuw gegroeide haar in eigen kleur en de highlights. Doordat het plukjes zijn en u niet helemaal geverfd bent, heeft u nog uw eigen kleur ertussen zitten, waardoor dit heel mooi natuurlijk overloopt.

Alle behandelingen uitgelegd!

Naast highlights en balayage kennen we natuurlijk ook nog ombre, bronde, dip die en babylights:

Balayage: 40/50 procent lichte kleur en de rest basiskleur. Natuurlijk kunt u ook meer een lichte kleur inzetten, maar dat is officieel niet het beoogde resultaat.
Ombre: Daarentegen gaat juist om veel licht. 60/70 procent lichte punten met een klein deel eigen haarkleur op de aanzet en een klein beetje in de punten voor een natuurlijke vervaging.
Bronde: Eigenlijk het tegenovergestelde van de ombre. Hierbij gaat het om een donkere kleur en maakt u een klein percentage licht. Het mooie aan deze techniek is dat u werkt met meerdere kleuren bruin.
Dip dye: Dip dye is de aanzet 100 procent donker en de punten 100 procent licht met een mooie vervaging.
Babylights: Babylights zijn een aantal lichtere plukken aan de voorkant met een zachte overloop naar achteren. De plukjes aan de voorkant worden vanaf de hoofdhuid ingezet en hoe verder we naar de kruin werken, hoe meer uitgroei we laten zitten. Leuk voor dames die eigenlijk alleen in het gezicht wat meer licht en beweging willen.

Kom voor meer advies naar onze salon u bent van harte welkom!