Hairstyling Hélène maakt unieke haarwerken op maat voor mannen en vrouwen die last hebben van dunner wordend haar, haarverlies en haaruitval door ziektes of kaalheid.

Een haarwerk op maat wordt helemaal naar uw wensen gemaakt en geen haarwerk is dus hetzelfde.

Een pruik kopen of haarwerk, wat is het verschil?

Als u vroeger nep haar nodig had ging u een pruik kopen. Tegenwoordig is een pruik in de basis zodanig verder ontwikkeld en vernieuwd, dat u nu spreekt over exclusieve en kwalitatief hoogstaande haarwerken. Of het nu gaat om haarverlies tegen te gaan, specifiek haaruitval bij vrouwen of haaruitval bij mannen Hairstyling Hélène heeft de beste oplossing voor al uw haarproblemen.

“U bent uniek, dus uw haarwerk wordt dat ook!”

Een gedeeltelijke haarwerk op maat

Als u opzoek bent naar een mooie pruik of haarwerk, dan heeft u de keuze uit een volledig haarwerk of gedeeltelijk haarwerk. Bij dunner wordend haar adviseren wij meestal de haaraanvulling. Deze methode wordt vaak gebruikt als u zelf nog haar heeft. Een gedeeltelijk haarwerk wordt vaak aanbevolen voor mannen en vrouwen met kale plekken door bijvoorbeeld littekens, een terugtrekkende haargrens of soms bij trichotillomanie waarbij het eigen haar wordt uitgetrokken.

Een volledig haarwerk op maat

Een volledig haarwerk adviseren wij aan klanten die bijvoorbeeld last hebben van kaalheid. Kaal worden is vaak een verschrikking voor mannen en helemaal voor vrouwen. Een mooi kapsel of volle haardos is de trots van een man of vrouw en dat versterkt het zelfvertrouwen en het gevoel van mooi zijn. Bij Hairstyling Hélène helpen wij u graag om uw zelfvertrouwen weer terug te krijgen met een prachtig haarwerk op maat.

Uw reden voor een haarwerk op maat

  • Een uniek en goed passend haarwerk van echt haar
  • Geen verschil met uw eigen kleur haar en haartype
  • Nooit meer schaamtegevoel over uw haar
  • Gemakkelijk tussen uw eigen haar te bevestigen
  • Eindelijk verlost van kale plekken en littekens op uw hoofd

U kunt uw haarwerk op verschillende manieren laten bevestigen.

Permanente bevestiging met tape

Wanneer u nog maar weinig eigen haar hebt, kiezen we vrijwel altijd voor speciaal voor de hoofdhuid ontwikkeld dubbelzijdig tape. U kunt het tape thuis zelf vervangen.

Semi-permanente bevestiging met clips

Bij deze methode worden clips in het haarwerk genaaid waarmee u het haarwerk aan uw eigen haar bevestigt. Het haarwerk zit vast aan het eigen haar, wat een natuurlijk gevoel geeft. Uiteraard is het wel noodzakelijk dat er nog voldoende eigen haar aanwezig is.

Permanente bevestiging met lijm

Bij deze permanente bevestiging wordt eerst een klein deel van het eigen haar weggeschoren. Op deze plek wordt dan door middel van een speciale lijm het haarwerk bevestigd. Na vier à zes weken is het eigen haar zo ver terug gegroeid, dat het haarwerk omhoog komt. Bij dit systeem bent u dus verplicht iedere vier à zes weken bij ons langs te komen om uw haarwerk opnieuw te bevestigen. Echter, in de tussentijd kan het haar niet los komen en ziet uw haar er volkomen natuurlijk uit.

Permanente bevestiging door het Wonderfill systeem

Bij deze permanente bevestiging wordt uw eigen haar niet weggeschoren. Bij deze methode wordt met een haaknaald dunne plukjes haar door het maatwerk heen gehaald en aan uw eigen haar bevestigd. Na vier à zes weken is het eigen haar zo ver gegroeid, dat het haarwerk omhoog komt. Bij dit systeem bent u verplicht iedere vier à zes weken bij ons langs te komen om uw haarwerk opnieuw te bevestigen. In de tussentijd kan het haar niet los komen en ziet uw haar er volkomen natuurlijk uit.Het enige verschil is dat u bij een semipermanente bevestiging uw haarwerk zelf op en af kunt zetten. Bij een permanente bevestiging is dit niet het geval.

Bij uw eerste vrijblijvende adviesgesprek vertellen we u graag meer over de verschillende methodes en bekijken we samen met u wat de meest geschikte oplossing is.