CHI van Farouk Systems USA hoort in de professionele kapsalons. Hairstyling Hélène werkt al meer dan 10 jaar met Chi. De kappers van Hairstyling Hélène zijn dus echte kenners op het gebied van CHI hairstyling producten. De CHI haarproducten zijn niet getest op dieren, wat het een diervriendelijk merk maakt. CHI heeft een ruim assortiment haarproducten. Denk aan aan shampoos, conditioners, silk en treatments. Daarnaast heeft CHI ook een divers assortiment aan haartools, zoals de CHI stijltang, CHI föhn en CHI krultang.

Het assortiment van CHI bestaat uit verschillende productlijnen:

CHI – Dura CHI Tools: Lichtgewicht krultangen in verschillende diktes.

CHI – G2-Stijltang: Ceramic en titanium stijltang.

CHI – Argan Oil: Haarverzorging voor droog, kroezend, futloos en beschadigd haar.

CHI – Miss Universe: Stylingsproducten voor een verzorgde top look.

CHI – Keratin: Haarverzorging die de natuurlijke keratine in het haar aanvult en beschermt.

CHI – Tea Tree: Verzorging voor het haar én de hoofdhuid.

CHI – Rose Hip Oil: Haarverzorging speciaal voor gekleurd haar.

CHI – 44 Iron Guard: Haarverzorging voor haar dat veel in contact is met stylingtools.

CHI – Luxury: Verrijkt met Black Seed Oil, geschikt voor alle haartypes.

CHI – Royal Treatment: Luxe haarverzorging voor alle haartypes.

CHI – Olive Organics: Bevordert dankzij de juiste balans aan voedingstoffen, het welzijn van het haar en de huid.

CHI is bekend geworden doordat zij het eerste merk op de wereld waren die styling tools produceerden die ervoor zorgen dat het haar van binnenuit wordt gedroogd. Dit komt doordat de styling tools van CHI negatieve ionen bevatten waardoor het vocht in het haar wordt behouden. Hiernaast hebben de styling tools van CHI slijtvaste platen die op lange termijn ervoor zorgen dat uw haar niet wordt beschadigd. De heaters van de CHI platen bevatten volledig keramische platen die het haar beschermd en elastisch houd. CHI haarproducten zijn ongeëvenaard als het gaat om de behandeling van uw haar. Of u nu reinigingsproducten voor het haar wilt, of styling producten, één voor één zijn alle producten van CHI van hoge kwaliteit.

CHI Haarverzorging kopen

Hairstyling Hélène is een officieel verkooppunt van CHI in Nederland. Hierdoor bent u gegarandeerd van dat alle CHI Producten 100% origineel zijn en afkomstig van een officiële Farouk Systems distributeur. U kunt alle CHI haarproducten eenvoudig en veilig online bestellen in de webshop. Wilt u graag eerst meer advies over de CHI haarproducten? Neem dan contact op met een van onze hairstylisten of kom gezellig langs in onze winkel!