Regelmatig worden bij Hairstyling Hélène workshops gegeven. De nadruk bij deze workshops ligt op teambuilding en gezelligheid.

Workshops:

  1. Visagie (make-up)
  2. Modelleren (haarstyling)
  3. Opsteken/Vlechten
  4. Selfie Training

Een eigen idee kan natuurlijk ook.

Dit zijn leuke, gezellige workshops die heel geschikt zijn als bedrijfsuitje, teambuilding, vriendinnenuitje, vrijgezellenfeestjes, met collega’s, voor moeders en dochters en voor iedereen die handiger wil worden met eigen haar en make-up.

Laat het ons weten, jouw wens is onze uitdaging!

Wat we ook een keer hebben mogen doen?

Een bedrijf uit de buurt deed hun medewerkers een gezellige teambuilding avond cadeau. We hebben al de medewerkers een metamorfose gegeven en geleerd hoe ze hun eigen haar makkelijk kunnen stylen met een hapje en drankje erbij. Het was een top avond!

De workshops worden in onze eigen salon georganiseerd, zodat iedereen genoeg persoonlijke aandacht krijgt! Voor een hapje en een drankje wordt natuurlijk gezorgd.

Kies een workshop en geef uzelf op. Mail naar info@hairstylinghelene.nl of bel 0187-491556.

Selfie styling – modelleren – opsteken/vlechten

Deze workshop is voor iedereen die handiger wil worden met föhnen, opsteken, vlechten, stylen en polijsten van het eigen haar. Bij de workshop leert u om een goede basis voor uw haar te maken, welke tools u daarvoor het best kunt gebruiken en hoe u de perfecte finishing maakt.

Datum: in overleg.

Tijd: in overleg.

Prijs: in overleg, afhankelijk aantal personen.

Make-up

Deze workshop is voor iedereen die van make-up houdt. Bij deze workshop krijg u tips en leert u om  mooi en fashionable op te maken. Ons team laat u zien dat kleur en techniek van groot belang zijn.

Of u het juist heel natuurlijk wilt of helemaal over de top, alles kunt u leren met de juiste tools en vakkundige adviezen van onze make-up lovers. De make-up workshop is afgestemd op jouw wensen, gezichtsvorm, en gelaatskleur, met als doel om u te laten stralen!

Datum: in overleg.

Tijd: in overleg.

Prijs: in overleg, afhankelijk van aantal personen.