Gratis intake gesprek voor dames, heren en kinderen

Afspraak maken?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bel voor vrijblijvende informatie naar 0187-491556.

Als we druk bezig zijn met een klant wordt u zo snel mogelijk terug gebeld! Bij Hairstyling Hélène kunt u er vanuit gaan dat u binnen 5 dagen terecht kunt. Wij nemen de tijd voor u, ook in de avonduren als dat mogelijk is!

Zijn wij gesloten?

Online kunt u gemakkelijk een gratis intakegesprek boeken (24 uur per dag).

Hoe gaan wij te werk?

Heeft u interesse in een haarverlenging, haarverdikking, haarwerk/pruik of een haarstukje? Of wilt u eerst graag meer informatie hebben over wat wij voor u kunnen betekenen? Dan maken wij graag een afspraak met u. Tijdens deze afspraak van ongeveer één uur spreken we zorgvuldig door waar u naar op zoek bent. We maken een analyse van uw haar (heeft u geen haar meer neem dan een recente foto mee) en geven we uitleg over de mogelijkheden. Wij meten bijvoorbeeld uw hoofdmaat, bekijken de kleur en structuur van uw haar en we onderzoeken uw hoofdhuid. Onze ervaring leert dat de uiteindelijke beslissing vaak gemaakt wordt tijdens een tweede afspraak die een aantal dagen tot een week later gemaakt wordt. Bij een eerste afspraak verzoeken wij u om uw zorgverzekeringspas en de verwijsbrief van uw arts (indien van toepassing) mee te nemen.

Aanvraag folder

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij het zoeken van de perfecte oplossing voor uw haarprobleem. U kunt ook onze folder aanvragen op info@hairstylinghelene.nl

We kunnen deze discreet naar u verzenden en dan kunt u op uw gemak alle informatie over Hairstyling Hélène Haarwerken doornemen.