Alcina is ontworpen door de Duitse dermatoloog Dr.Kurt Wolff en vindt haar oorsprong in de farmaceutische industrie. Het bedrijf heeft een nauwe samenwerking met dermatologen en huidspecialisten.
Het resultaat is een kwaliteitsmerk met een doeltreffende werking en een optimale verdraagzaamheid.

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en vraagt dagelijks onze aandacht. Het is één van de belangrijkste organen van ons lichaam. Zo beschermt het ons tegen de zon en regelt de huid de temperatuur van ons lichaam. Onze huid is daarom iets waar we zuinig op moeten zijn.

De Alcina huidverzorgingsproducten worden met de grootste zorgvuldigheid ontwikkeld in onze laboratoria. In Samenwerking met vooraanstaande dermatologen en wetenschappers leveren onze producten kwaliteit en effectiviteit. Centraal staat het thema: u en uw huid. Elke behoefte wordt ingevuld en opgelost, of u nu een normale, vette, gemengde, gevoelige of droge huid heeft. De producten zorgen namelijk voor een mooie, stralende en bovenal gezonde huid.

Alle producten voor huid, haar en make-up zijn verkrijgbaar in onze fysieke winkel maar tevens ook online op www.hairstylinghelene.com!