Het kan u niet ontgaan zijn dat het nu een trend is om er als man met een perfecte coupe en baard bij te lopen. Voor het groomen thuis zijn de producten van Esquire Grooming ideaal, want om met perfect haar te lopen moet u wel de juiste producten in huis hebben. Esquire Grooming is een grote speler op het gebied van haarproducten voor mannen. Daarom heeft Esquire een uitgebreid assortiment aan producten voor elk type haar. Met deze producten haalt u het best uit uw haar en baard! Esquire grooming heeft een groot assortiment aan haarproducten, van een speciale haarfohn tot gels, shampoos, conditioners, wax en nog veel meer.

Wassen en stylen

Shampoo heeft als effect dat het de vettigheid en vuil uit uw haar trekt. Vergeet bij het wassen van uw haar niet de shampoo er goed uit te spoelen. Als er resten shampoo achterblijven in het haar wordt het sneller vies en moet het haar vaker gewassen worden. Ook is dit niet goed voor het haar en de hoofdhuid. Een ander belangrijk aspect bij het stijlen is dat het haar goed droog moet zijn voordat u er producten in gaat brengen. Doet u dit niet, dan zorgt het water in uw haar ervoor dat de producten verfijnt worden. Zo komt uw look natuurlijk in gevaar aangezien de producten niet meer het effect kunnen creëren die u wilt. Daarom raden we aan dat uw haar handdoek droog is voordat u aan de slag gaat met uw kapsel.

Esquire Grooming kopen?

Wilt u ook met een hippe look erbij lopen, dan zijn de producten van Esquire grooming een uitstekende keuze! Hairstyling Hélène geeft u graag advies over welke producten het beste bij u passen.
Esguire Grooming is verkrijgbaar bij ons in de salon of online in onze webshop.