Zoek een erkende haarwerkspecialist

“Als uw haar maar goed zit.” Een veel gehoorde uitspraak. Voor sommigen kan dat best pijnlijk zijn. Veel mensen hebben last van blijvende kaalheid of tijdelijke haaruitval. De belangrijkste oorzaak is erfelijke aanleg, maar ook hormonale afwijkingen, chemotherapie, huidziekten, allergie, brandwonden, stress en gebruik van medicijnen kunnen voor haarverlies zorgen.

Oplossing haarproblemen

Voor haarproblemen is er een oplossing! Erkende haarwerkspecialisten zorgen ervoor dat u met een mooi kapsel door het leven kan, denk aan haarwerken, pruiken, haarstukjes, extensions of aan mutsjes. Samen met u kijken wij naar de best passende mogelijkheden, zodat ook uw haar goed zit. Want als u er goed uitziet, voelt u zich zelfverzekerd!

Erkende haarwerkspecialisten

Wilt u er zeker van zijn dat u met een professionele haarwerker te maken hebt? Ga dan naar een erkende haarwerkspecialist. Erkende haarwerkspecialisten zijn aangesloten bij de ANKO Sectie Haarwerken. Dat betekent dat u mag rekenen op professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Ze waarborgen ten allen tijde uw privacy. Alle erkende haarwerkspecialisten werken volgens algemene voorwaarden en zijn aangesloten bij de geschillencommissie. Dit biedt u zekerheid en duidelijkheid! ANKO erkende haarwerkspecialisten kunt u ook herkennen aan de Anko erkend haarwerkspecialist sticker op de raam bij de ingang van de salon.

Keurmerk ANKO haarwerkspecialist

Het keurmerk van de ANKO Haarwerkspecialist geeft aan dat diensten, vaardigheden, producten en kennis van de haarwerker (keurmerkvoerder) voldoen aan alle eisen. Hiermee mag u als erkend haarwerker, het beeldmerk van het ANKO gebruiken als bijvoorbeeld logo in bedrijfsruimten, op briefpapier en websites.

Logo

Het ANKO logo biedt de consument de garantie dat diensten en ook haarwerken (pruiken) voldoen aan de eisen die zijn opgesteld door onze branchevereniging. Daarnaast wordt een ANKO certificaat ook  erkend door zorgverzekeraars en andere maatschappelijke instellingen die belang hechten aan kwaliteit, professionaliteit, duurzaamheid en transparantie voor haarwerk in het algemeen.
De eisen waaraan leden van de vereniging moeten voldoen, zijn openbaar toegankelijk via de website van ANKO.

Garanties voor u als consument:

Iedere gecertificeerd ANKO haarwerk specialist geeft de garantie dat een consument:

  • Geadviseerd wordt in mogelijkheden in alle soorten van haarwerken.
  • Het specialisme “confectie” haarwerk en “maat” haarwerk of een combinatie hiervan duidelijk openbaar kenbaar is.
  • Bij ontevredenheid in dienst of product kan reclameren bij het gecertificeerde ANKO haarwerkspecialist-lid voor schadeloosstelling.
  • Bij afwijzing van de klacht, ook de schadeloos stelling bij de geschillen commissie ANKO haarwerkspecialist kan indienen.

Een ANKO haarwerkspecialist-lid is keurmerkvoerder wanneer getoetst is door de erkenningscommissie en voldaan is aan de eisen van het huishoudelijk reglement. Jaarlijks word opnieuw getoetst of een ANKO haarwerkspecialist-lid voldoet aan de eisen van dit reglement. De ANKO is keurmerkhouder en is getoetst door de Raad van Accreditatie.

Meer informatie hierover op de website: www.anko.nl